Përditësime

April 29th, 2014

Digital Kosovo tani me aplikacion mobil

Ka kaluar kohë që kur kemi postuar përditësimin e fundit por kjo nuk do të thotë se kemi pushuar. Në fakt, kemi punuar shumë dhe sot jemi krenar të publikojmë… Read More »

Read More

November 19th, 2013

Digital Kosovo bëhet shqip

Kemi lansuar projektin Digital Kosovo me qëllimin e vetëm që të ndihmojmë integrimin e Kosovës në botën digjitale. Që nga 2 shtatori 2013 kemi arritur që suksesshëm të mobilizojmë një komunitet… Read More »

Read More

November 4th, 2013

Changelog #9

Misioni i Digital Kosovo vazhdon me aktivitete intensive falë angazhimit të madh të komunitetit që në vazhdimësi është duke kontribuar në shtimin e institucioneve të reja në listën për lobim… Read More »

Read More

October 21st, 2013

Changelog #8

Puna vazhdon. Edhe java që shkoi ka shënuar të njëjtën rutine dinamike të shtimit të institucioneve rë reja. Janë dërguar më shumë se 1000 kërkesa tek më shumë se 40… Read More »

Read More

October 14th, 2013

Changelog #7

As java që shkoi nuk ka qenë më ndryshe. Kemi vazhduar me shtimin e institucioneve të reja dhe me realizimin e sugjerimeve të shumta që kemi masrrë prej jush. Janë… Read More »

Read More

October 7th, 2013

Changelog #6

Puna dhe angazhimi në Digital Kosovo vazhdojnë. Edhe gjatë kësaj jave kemi vazhduar me shtimin e institucioneve të reja dhe realizimin e sugjerimeve që kemi pranuar nga ju. Janë dërguar… Read More »

Read More

September 30th, 2013

Changelog #5

Jemi duke vazhduar punën për shtimin dhe verifikimin e sugjerimeve që marrim nga ju. Në të njëjtën kohë po shtojmë edhe institucione të reja. Numri i institucioneve të reja që… Read More »

Read More

September 23rd, 2013

Changelog #4

We are continuing our work to add and verify all the institutions that you are suggesting. At the same time we are researching for other institutions. In just two weeks… Read More »

Read More

September 17th, 2013

Changelog #3

We are continuing our work to add and verify all the institutions that you are suggesting. At the same time we are researching for other institutions. Listed below you can… Read More »

Read More

September 10th, 2013

Changelog #2

Ekipi i Digital Kosovo është me thellësisht falënderues për të gjithë ambasadorët digjital të cilët në vazhdimësi janë duke kontribuar në misionin e projektit. Jemi të lumtur të shohim gjithë… Read More »

Read More