Kosova tashmë edhe në Google AdWords

Google Headquarter
DIPLOMACIA DIGJITALE

Se integrimi i Kosovës në botën digjitale ka filluar dhe po ecën me hapa të shpejtë tashmë është dëshmuar. Tash edhe gjigandi i internetit Google ka nisur integrimin e Kosovës në produktet e veta. Falë punës shumë dimensionale të aktivistëve Google AdWords së fundmi ka shtuar Kosovën në listën e shteteve dhe pritet që shpejtë edhe produkte të tjera të Google të veprojnë njësoj.

Google AdWords ka evoluar dhe është bërë një nga produktet reklamuese më të famshme të Google nga ku realisht kjo kompani siguron shumë të ardhura.

Shih këtu statusin e Google.


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue