Kosova tani në Dropbox

dropbox600x400
DIPLOMACIA DIGJITALE

Digital Kosovo godet përsëri. Tre muaj pas publikimit të rastit në Digitl Kosovo, Dropbox e ka shtuar Kosovën në listën e shteteve. Janë dashur gjithësej 117 kërkesa dhe dedikimi për komunikim të rregullt me këtë kompani që të arrinim qëllimin tonë.

Dropbox është një kompani që ofron shërbime në mbajtjen, sinkronizimin dhe shërbime të tjera për dosjet e klientëve. Dropbox u lejon përdoruesve një skedar të vecantë i cili sinkronizohet dhe mbetet i njëjtë në të gjithë kompjuterët ku përdoruesit kanë qasje.  Përdoruesit mund të kenë qasje në këta skedar edhe nga telefonat mobil apo paisje tjera elektronike që ofrojnë shërbime të internetit.

Kliko këtu për të parë statusin e rastit.

 


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue