Kosova tani edhe në LinkedIn

Linkedin Mountain View
DIPLOMACIA DIGJITALE

Nëse keni menduar se cilin vend ta zgjedhni në LinkedIn në vend të Kosovës, duhet të rishikoni sërish. Që nga 20 gushti rrjeti më i madh social që lidh profesionistët e mbarë botës e ka listuar Kosovën në rendin e shteteve, duka ia dhënë kështu pozitën e merituar. Kjo vjen si rezultat i një iniciative të frytshme të individëve nga Kosova që kanë iniciuar një peticion që doli të jetë shumë i suksesshëm. Që nga viti 2002 LinkedIn ka më shumë se 225 përdorues në më shumë se 200 shtete.


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue