Kosova listohet në MailChimp

mailchimp
DIPLOMACIA DIGJITALE

Përkushtimi i qytetarëve aktiv është shpërblyer- MailChimp e ka shtuar Kosovën në listën e tyre të shteteve. Vetëm nëntë kërkesa janë treguar të mjafta që kjo kompani ta listoj Kosovën. Të gjithë përdoruesit e këtij shërbimi marketingu tani mund të zgjedhin Republikën e Kosovës në menynë e shteteve.

MailChimp është një kompani marketingu që ofron shërbime për më shumë se dy milion përdorues. Ata ofrojnë një mundësi të mirë për përdoruesit që të dërgojnë lajmërime, të menaxhojnë

Shiqo kush tjetër ka njohur Kosovën


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue