Kosova në Facebook Ads

facebook
DIPLOMACIA DIGJITALE

Facebook godet sërish me një tjetër njohje. Tash e tutje Kosova është listuar në listën e shteteve në shërbimet e marketingut të Facebook-ut. Kjo shënon njohjen më të re nga ky rrjet social pas vendosjes së Prishtinës nën Kosovën në lokacionet që shfaqen në Facebook. Sidoqoftë, ka akoma shumë punë për tu bërë deri në integrimin e plotë të Kosovës në të gjitha shërbimet që ofron ky rrjet social.

Kujtojmë se Facebook është rrjeti më i madh social në botë me më shumë se një miliard përdorues aktiv kështu që integrimi i plotë i Kosovës në këtë platformë është i një rëndësie të madhe. Thënë kjo, ju inkurajojmë të vazhdoni me dërgimin e emaileve duke kërkuar korrektësimin e qyteteve të Kosovës të shfaqura aty.

Statusi i Facebook në Digital Kosovo

 


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue