CISCO do e shtoj Kosovën më 2014

cisco-live
DIPLOMACIA DIGJITALE

Pas dhjetëra kërkesash të dërguara dhe kontaktit individual nga ekipi i Digital Kosovo me udhëheqësit e CISCO-s, kjo e fundit tashmë e ka shtuar Kosovën në databazën e tyre dhe kjo do të bëhet publike në mars të vitit të ardhshëm.

Ky informacion vjen nga burime të brendshme të ekipit të DK-së.

CISCO dizajnon dhe shet softuer, harduer dhe teknologji të rrjetave dhe komunikimit. Produktet distribuohen nga Cisco, Linksys, WebEx, IronPort dhe Scientific Atlanta. CISCO është themeluar në vitin 1984 nga një grup shkencëtarësh nga Universiteti i Stanfordit. Që nga fillimet e veta inxhinierët e CISCO-s janë lider në zhvillimin e teknologjive të rrjeteve që janë të bazuara në Internet Protocol (IP).

Status i CISCO-s


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue