Sistemi Global i Rezervimeve Amadeus

Global-Reservation-System-Amadeus
SUKSESI I FUNDIT

Pas një komunikimi të vazhdueshëm dhe intensiv të Ministrisë së Infrastrukturës me Sistemin Global të Rezervmeve Amadeus, më 31 mars 2013 Amadeus ka përmirësuar platformën e rezervimeve dhe e ka vendosur Pristina, Republic of Kosovo për të gjitha biletat që lëshohen nga ky sistem.


Take Action


Rreth Digital Kosovo

Nëse doni që ta shihni Kosovën në më shumë uebsajte të cilat ju përdorni, mësoni se si ju mund të mbështesni kampanjën tonë.

Continue

Dërgo kërkesë

E kemi bërë të thjeshtë dhe lehtë të procedurën e kontaktimit të organizatave dhe ueb faqeve që t’iu kërkoni përfshirjen e Kosovës në platformat e tyre online.

Continue

Raporto sukses

Sapo të shihni ndonjë ueb faqe që e ka integruar Kosovën në listën e tyre, është shumë e rëndësishme që një informacion të tillë ta ndani me ne.

Continue